Stufferballonnen

Een keer echt leuk binnenkomen op een feestje? Denk dan eens aan onze stufferballonnen! Een stufferballon is een grote doorzichtige ballon waarin wij cadeautjes, geld of een cadeaubon kunnen inpakken. Deze ballonnen kunnen in allerlei thema’s en kleurencombinaties gerealiseerd worden, zodat de ballon altijd goed bij de ontvanger past! Zo maken wij regelmatig de ballonnen in de vorm van een Abraham of Sarah voor een 50e verjaardag, of versieren we deze met chique heliumballonnen voor een trouwdag. Wat de gelegenheid ook is, er is altijd een passende stufferballon voor u! De mogelijkheden zijn eindeloos!

En ook handig: een stufferballon is vaak heel snel gemaakt! Tijdens onze inloopuren kunt u hiervoor zonder afspraak komen en direct laten maken. Kom gerust eens aan en laat u verrassen!

Let op: de opening waar de cadeaus door gaan is ongeveer zo groot als een CD. Past uw cadeau hier door? Dan past het zeer waarschijnlijk ook in de ballon!

Omschrijving Prijs
Standaard stufferballon met
latexballon
€ 9,50
Standaard stufferballon met
folieballon
€ 12,50
Luxe stufferballon € 16,50
Thema stufferballon(bijv. Sarah) €18,50

LET OP!: Binnen Winterswijk rekenen wij geen kilometerkosten. Buiten Winterswijk rekenen wij €0,25 per gereden kilometer (dus ook de terugweg!)

Wilt u een decoratie bestellen? Geef dit dan op tijd aan ons door om teleurstellingen te voorkomen! Wij houden rekening met +/- een week levertijd. 

Bestellen

Producten

Kleine folieballonnen en Bubble Ballonnen bestellen kan via www.ballonpakketje.nl

Product opties:

LET OP: Je aanvraag moet nog worden bevestigd

Wij nemen z.s.m. contact op voor afhandeling van deze bestelling.

Aanpassing openingstijden

In verband met Maike’s zwangerschap zijn we beperkt bereikbaar.
Om u toch te kunnen blijven helpen hebben we een aantal opties:

1: U kunt voor kleine bestellingen terecht in onze webshop, www.ballonpakketje.nl, hierbij krijgt u de keuze uw bestelling af te halen of te laten bezorgen in de avond in Winterswijk

2: Aanvragen van /- €40,- of meer mogen gedaan worden via Whatsapp

3: Op zaterdag blijven de inloopuren staan. U bent van harte welkom om een kleine decoratie te laten maken en decoraties op te halen tussen 11u en 13u
Meer info
close-link
Click Me