[vc_row][vc_column][vc_column_text]Maike’s ballonnen maakt alle feestjes net wat feestelijker! Dat is waar we altijd voor de volle 100% voor gaan!  We genieten ervan om op feestjes zoveel mogelijk kinderen (en volwassenen) blij maken met gave balloncreaties en een mooi geschminkt gezicht. Ook maken we allerlei ballondecoraties voor elke gelegenheid. Hierin hebben we een aantal standaard decoraties, die op onze website staan, maar ook uw eigen ideeën zijn zeker welkom! Ballonnen zijn onze grootste passie en wij laten ons heel graag uitdagen!

Het ontstaan van Maike’s ballonnen

Een enorme passie voor het werken met kinderen en het werken met ballonnen, dit zorgde ervoor dat ik mijn bedrijf, Maike’s ballonnen, ben begonnen. In 2013 heb ik een cursus ballonmodelleren gevolgd om over mijn angst van, jawel, ballonnen heen te komen. Na jaren zo bang te zijn geweest voor ballonnen, intensief in therapie te zijn geweest, werd in 2013 mijn angst omgezet in mijn hobby. Ik vond het al snel zo leuk om ballonfiguren te maken dat ik er echt plezier in kreeg en ook in mijn vrije tijd mee bezig ging. Dit heeft ertoe geleid dat ballonnen mijn passie werden. Omdat ik niet iedereen lastig wilde vallen met mijn enthousiasme voor ballonnen, maakte ik de Facebookpagina ‘Maike’s ballonnen’ aan, zoals we de pagina nu nog steeds kennen. Ik heb eigenlijk toen geen moment nagedacht over deze naam. Deze pagina maakte ik puur om mensen die er interesse in hadden, mijn foto’s van ballonfiguren te laten zien. Maar al snel kwam er de vraag van verschillende kanten of ik ook op kinderfeestjes en andere gelegenheden wilde komen met mijn ballonnen. Vrij onzeker, maar al wel razend enthousiast, heb ik deze kans met beide handen aangepakt. Mensen waren al snel zo enthousiast over mijn ballonnen en mijn manier van werken, waardoor de aanvragen bleven binnenstromen. Na twee jaar besloot ik mijn baan in de kinderopvang op te zeggen om fulltime in de ballonnen te gaan. Doodeng, maar zo’n goede keuze! Ik geniet van elke werkdag! Inmiddels bestaat ons bedrijf dit jaar 5 jaar,  en werken we inmiddels met zijn vieren samen om Maike’s ballonnen nog groter en mooier te maken. Chris, Bas en Emily hebben net zoveel passie voor het vak als ik heb, dat ik het werk zeker aan hen durf toe te vertrouwen. Dat is iets wat ik erg belangrijk vind, omdat de wensen van onze klanten bij ons, samen met het leveren van perfecte service en kwaliteit, altijd voorop staan. Wij helpen iedereen graag en enthousiast aan ballondecoraties, heliumballonnen of entertainment. Naast ballonnen hebben we ons ook gespecialiseerd in het schminken van kinderen en het zetten van glittertattoo’s.

Up-to-date blijven

Wij willen u optimaal kunnen voorzien in uw wensen, daarom volgen wij regelmatig cursussen. Door deze cursussen en daarnaast veel oefenen zijn er steeds weer nieuwe dingen die we u aan kunnen bieden.[/vc_column_text]

Medewerkers

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Maike Penterman


Maike Penterman, dat ben ik, oprichter van Maike’s ballonnen. Ik heb een grote passie voor het werken met ballonnen en sinds 2014 schmink ik ook. Ik word nergens gelukkiger van dan het blij maken van kinderen én volwassenen met mijn ballonnen (en de rest). Ook help ik u graag bij het vinden van de juiste ballondecoraties.
[/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Chris Rougoor


Chris Rougoor werkt sinds december 2014 bij Maike’s ballonnen. Chris doet veel werk achter de schermen, zoals de administratie en het beantwoorden van mailtjes. Ook springt hij op drukke dagen bij in de werkruimte om Maike te helpen met ballondecoraties. Bij grote evenementen is Chris er ook vaak bij om samen met Maike de kinderen te vermaken.
[/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]