Over ons

Maike’s ballonnen maakt alle partijen een feest! Dat is waar we voor staan. We willen op alle feestjes zoveel mogelijk kinderen (en volwassenen) blij maken met mooie balloncreaties en een mooi geschminkt gezicht. Ook maken we allerlei ballondecoraties voor elke gelegenheid. Deze kunnen helemaal naar uw wens worden gemaakt.

Het ontstaan van Maike’s ballonnen

Een enorme passie voor het werken met kinderen en het werken met ballonnen, dit zorgde ervoor dat ik mijn bedrijf, Maike’s ballonnen, ben begonnen. In 2013 heb ik een cursus ballonmodelleren gevolgd om over mijn angst van, jawel, ballonnen heen te komen. Na jaren zo bang te zijn geweest voor ballonnen, intensief in therapie te zijn geweest, werd in 2013 mijn angst omgezet in mijn hobby. Ik vond het zo leuk om ballonfiguren te maken dat ik er echt plezier in kreeg en ook in mijn vrije tijd mee bezig ging. Dit heeft geleid dat ballonnen mijn passie werden. Omdat ik niet iedereen lastig wilde vallen met mijn enthousiasme voor ballonnen, maakte ik de Facebookpagina ‘Maike’s ballonnen’ aan zoals we de pagina nu nog steeds kennen. Puur om mensen die er interesse in hadden, mijn foto’s van ballonfiguren te laten zien. Maar al snel kwam er de vraag van verschillende kanten of ik ook op kinderfeestjes en andere gelegenheden wilde komen. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt waarna we nu een aantal jaar verder zijn en we met zijn vieren samen werken om Maike’s ballonnen nog groter te maken. Chris, Bas en Emily hebben net zoveel passie voor het vak als dat ik heb, dat ik het werk ook aan hun  durf toe te vertrouwen. Dat is iets wat ik erg belangrijk vind omdat klanten bij ons, samen met service en kwaliteit, voorop staan. Wij helpen iedereen graag en enthousiast aan ballondecoraties, heliumballonnen of entertainment. Naast ballonnen hebben we ons ook gespecialiseerd in het schminken van kinderen en het zetten van glittertattoo’s.

Up-to-date blijven

Wij willen u optimaal kunnen voorzien in uw wensen, daarom volgen wij regelmatig cursussen. Door deze cursussen en daarnaast veel oefenen zijn er steeds weer nieuwe dingen die we u aan kunnen bieden.

Medewerkers

Maike Penterman


Maike Penterman, dat ben ik, oprichter van Maike’s ballonnen. Ik heb een grote passie voor het werken met ballonnen en sinds 2014 schmink ik ook. Ik word nergens gelukkiger van dan het blij maken van kinderen én volwassenen met mijn ballonnen (en de rest). Ook help ik u graag bij het vinden van de juiste ballondecoraties.

Chris Rougoor


Chris Rougoor werkt sinds december 2014 bij Maike’s ballonnen. Chris doet veel werk achter de schermen, zoals de administratie en mails beantwoorden. Ook springt hij op drukke dagen bij om Maike te helpen met ballondecoraties. Bij grote evenementen is Chris er ook vaak bij om samen met Maike de kinderen te vermaken.