Heliumballonnen

Wij beschikken ook over helium! Helium is ontbrandbaar en daarom een veilig gas. Door ballonnen te vullen met helium gaan ze zweven. Zo kunt u bijvoorbeeld een tros heliumballonnen aan een gewichtje op tafel zetten tijdens een gezellig etentje of kunt u ze met een gewichtje op de grond ter decoratie gebruiken. Ook als een vrolijk cadeau zijn heliumballonnen uitermate geschikt! Wij behandelen onze ballonnen met Hifloat, daardoor blijven de ballonnen vele malen langer zweven! Wij beschikken over latex- en folieballonnen. U kunt bij ons uw eigen boeket ballonnen samenstellen!

Ook is het mogelijk om een losse (folie)ballon bij ons te bestellen. Wij hebben folieballonnen in allerlei thema’s. Denk bijvoorbeeld aan Minions, Frozen, Spiderman, diverse geboorteballonnen en diverse verjaardagsballonnen.

Omschrijving Prijs
1 heliumballon (inclusief gewichtje) € 2,80
Tros van 3 latex heliumballonnen
(inclusief gewichtje)
€ 8,40
Tros van 5 latex heliumballonnen
(inclusief gewichtje)
€ 14,-
Folieballon klein € 9,95
Folieballon groot € 15,50

LET OP!: Binnen Winterswijk rekenen wij geen kilometerkosten. Buiten Winterswijk rekenen wij €0,25 per gereden kilometer (dus ook de terugweg!)

Wilt u een decoratie bestellen? Geef dit dan op tijd aan ons door via het contactformulier, mail of telefoon om teleurstellingen te voorkomen! Wij houden rekening met +/- een week levertijd.