Ballonartiest

Maak elk (kinder)feest onvergetelijk met prachtige ballonfiguren van Maike’s ballonnen! Wij komen graag op al uw feestjes om de kinderen (en volwassenen)  te voorzien van mooie ballonfiguren. Deze ballonfiguren zijn luchtige kunstwerkjes die erg gewild zijn bij uw jongste gasten. De ballonfiguren worden in een snel tempo, maar met oog voor detail, in elkaar gedraaid en mensen vinden het een feest om naar te kijken. Een ballonfiguur van Maike’s ballonnen is een leuk souvenir als aandenken van het feestje; kinderen nemen ze maar al te graag mee naar huis! Ook kunt u ervoor kiezen om zelf ballonfiguren te leren maken onder begeleiding van Maike’s ballonnen, in onze ballonnenworkshop.  Samen gaan jullie een aantal ballonfiguren leren en na afloop kunt u eigen creaties maken met de pomp en een zak ballonnen die mee worden gegeven voor thuis!

Omschrijving Prijs
Kleine feestjes
(Tot en met 9 kinderen)
€ 75,00 per uur
Grote (bedrijfs)feesten en evenementen € 75,00 per uur

Schminkartiest

In een kleurrijke bui? Nodig een schminkartiest uit! Maike komt graag op al uw feestjes om de kinderen te voorzien van een vrolijk geschminkt gezicht. Ook is er de mogelijkheid om glittertattoo’s te laten zetten.

Omschrijving Prijs
Schmink artiest € 75,00 per uur

Combifeestjes

Kunt u niet kiezen tussen al het leuks? Geen probleem! Het is ook mogelijk om een combinatie van de verschillende activiteiten te boeken! Als er niet teveel kinderen aanwezig zijn, zoals  bij een verjaardagsfeestje, dan kan Maike dit alleen komen doen. Verwacht u wat meer kinderen of heeft u minder tijd? Dan komen wij graag met z’n tweeën.

Omschrijving Prijs
Kinderfeestje schmink + ballonnen
Tot en met 10 kinderen
€ 100,00 per 1,5 uur
2 artiesten/clowns va. 15 kinderen
(schminken en/of ballonnen)
€ 130,00 per uur

LET OP!: Binnen Winterswijk rekenen wij geen kilometerkosten. Buiten Winterswijk rekenen wij €0,35 per gereden kilometer (dus ook de terugweg!)