Contact

Om met ons in contact te komen, kunt u ons appen, bellen, mailen, of dit contactformulier invullen! Of kom langs in onze werkruimte. In verband met de vele bezorgingen en het vooral alleen werken ten gevolge van Corona kan het zijn dat het soms wat langer duurt voor u iets terugkrijgt. Het zou fijn zijn als u ons maar via 1 kanaal contacteert zodat het voor ons zo overzichtelijk mogelijk blijft. Bedankt voor uw begrip!
Let op: Wij hebben niet altijd de mogelijkheid om u direct als beller te woord te staan. In sommige situaties (vooral tijdens entertainmentklussen en als we onderweg zijn) zijn we niet in de gelegenheid om de telefoon op te nemen. Laat even een voicemail of appje achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Werkruimte

Op vaste dagen en tijden, kunt u bij ons binnenwandelen om te komen kijken wat wij zoal op voorraad hebben, ter plekke een (kleine) decoratie laten maken en u kunt al uw vragen stellen!

Inloop uren
Dinsdag Op afspraak
Woensdag 1400 – 1700
Donderdag 1400 – 1700
Vrijdag 1400 – 1700
Zaterdag 1000 – 1200
Zwangerschapsverlof

Maike is met verlof vanaf 29 Mei. Hierdoor zijn wij beperkt bereikbaar. Wij zullen op zaterdag inloopuren hebben van 11:00 uur tot 13:00. Doordeweeks zullen we alleen ballonnen leveren op afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen via whatsapp.

Maike’s Ballonnen

Weurden 78

06-44497303
info@maikesballonnen.nl