Ballonnenbogen

Mag uw feestlocatie of nieuwe winkel goed opvallen? Dan is een ballonnenboog perfect! Een ballonnenboog zorgt altijd voor een hartelijk en vrolijk welkom voor al uw gasten, en de ingang is zeker niet te missen als er een ballonnenboog voor de deur staat!

De ballonnenboog is leverbaar in allerlei kleurencombinaties. Hiernaast staan de tarieven voor de standaard formaten: een enkele of dubbele deur. Uiteraard zijn de bogen ook in andere formaten leverbaar, wij denken graag met u mee!

Omschrijving Prijs
Ballonnenboog enkele deur € 90,00
Ballonnenboog dubbele deur € 100,00

LET OP!: Binnen Winterswijk rekenen wij geen kilometerkosten. Buiten Winterswijk rekenen wij €0,25 per gereden kilometer (dus ook de terugweg!)

Wilt u een decoratie bestellen? Geef dit dan op tijd aan ons door om teleurstellingen te voorkomen! Wij houden rekening met +/- een week levertijd. 

Bestellen

Producten

Kleine folieballonnen en Bubble Ballonnen bestellen kan via www.ballonpakketje.nl

Product opties:

LET OP: Je aanvraag moet nog worden bevestigd

Wij nemen z.s.m. contact op voor afhandeling van deze bestelling.

Aanpassing openingstijden

In verband met Maike’s zwangerschap zijn we beperkt bereikbaar.
Om u toch te kunnen blijven helpen hebben we een aantal opties:

1: U kunt voor kleine bestellingen terecht in onze webshop, www.ballonpakketje.nl, hierbij krijgt u de keuze uw bestelling af te halen of te laten bezorgen in de avond in Winterswijk

2: Aanvragen van /- €40,- of meer mogen gedaan worden via Whatsapp

3: Op zaterdag blijven de inloopuren staan. U bent van harte welkom om een kleine decoratie te laten maken en decoraties op te halen tussen 11u en 13u
Meer info
close-link
Click Me